Kvalitet i kommunikationen: Når ordene ikke bliver ved snakken

Stærke ord – forløsende ord – bandeord – kærlige ord – salgstaler – trykte ord – trylleord – vi holder ord!

En voksen dansker har et ordforråd på 50.000-70.000 ord. Nogle har estimeret, at kvinder bruger 24.000 ord om dagen i gennemsnit, og at mænd kun bruger 12.000. Andre siger, at det er noget pjat.

Uanset hvad, så er der en gigantisk mængde ord-kombinationer og udtryksmuligheder, hvor vi kan lege med sproget og få det til at funkle og slå gnister, – og hvor vi kan rode os ud i nogle virkelig kluntede formuleringer.

Sidder du i en virksomhed, der har brug for hjælp til kommunikationen, hvad enten det er den skrevne, talte eller visuelle slags, så kan det ofte være en god ide med en sparringspartner, der kan hjælpe med at sikre indholdets kvalitet.

Hos os får du de ekstra par øjne eller ører, der sikrer, at din kommunikation er korrekt, at budskabet kommer igennem, og at alt præsenteres i bedst mulige kvalitet. Hvad enten det drejer sig om et vigtigt kundeoplæg, hvor dit materiale skal være perfekt, nyhedsbreve til kunderne, eller noget vigtigt undervisningsmateriale som bare skal sidde lige i skabet, så kan det være, at du lige skal sende det en tur igennem vores kvalitetskontrol. 

Skriv et svar