Kundecases

Skal du have skrevet de gode historier om dine kunder, der har fået solid forretningsværdi ud af at samarbejde med dig og din virksomhed, så lad os hjælpe.

Vi håndterer hele processen fra din henvendelse, interviews af kunden, tekstoplæg, feedback, redigering og korrektur, samt endelig godkendelse. Det lyder af en del, men det tager slet ikke så lang tid, og vi har masser af erfaring med at få lavet gode tekster, som sidder i skabet, også selv om emnet er nyt for os.

Sommetider er produktet en beskrivende tekst i form af en artikel, og det kan også kombineres med kundecitater, som kan bruges på sociale medier og andet. Andre gange kan det være en kort video, hvor kunden forklarer, hvorfor de er glade for samarbejdet med jer.

Kontakt os for en pris.

Eksempler på kundecases:

Skriv et svar