Irvold IT & Kommunikation

Om os

Irvold IT & Kommunikation understøtter din virksomhed indenfor alle de områder, der ellers klares af en IT- eller marketingafdeling.

Irvold IT & Kommunikation

Vi hjælper mindre og mellemstore virksomheder med alt, hvad der skal til, for at IT-platformen virker godt. Det gælder alle de vigtige elementer fra nye pc’er, printere, netværks- og telefoniudstyr til cloud-løsninger, opgraderinger og IT-sikkerhed.

Irvold IT fungerer som kundernes eksterne IT-afdeling. Vi ved præcis, hvor vigtigt det er for din virksomhed at have en god rådgiver og samarbejdspartner at ringe til, når netværket skal opgraderes, eller pc’en er gået ned. Vi lægger vægt på, at du altid har tillid til, at du får den bedst mulige hjælp til, at du kan føre din forretning sikkert og effektivt.

Tilsvarende gælder det for mindre virksomheder, uden egen marketingafdeling, at der tit er så travlt med at håndtere faste kunder, at det er svært at komme et skridt foran og finde nye kunder. Og større virksomheder har ikke altid de nødvendige ressourcer in-house til at tage sig af den vigtige kvalitetssikring.

Når din virksomhed har brug for at øge markedsførings-indsatsen eller kvaliteten af den kommunikation, I har med kunderne, så hjælper vi. Det gælder alt fra digital eller mere traditionel markedsføring til tekstforfatning, videoproduktion og kvalitetssikring af materialer, tilbud osv.

Det kan også være som sparringspartner på mere strategisk kommunikation i forhold til medarbejdere, kunder eller presse.

Skal jeres kommunikation også være i topform?

Vores blog

Seneste nyheder

Magasinet Gøngelandet

Så er den her! Vores nye ”baby” Andre par går til standarddans eller golf. Vi er så typerne, der hygger med at lave et coffee-table magasin: Gøngelandet – magasinet for …