Velkommen til Irvold IT & Kommunikation (irvold.dk). Når du handler hos os, accepterer du de nedenstående salgs- og leveringsbetingelser. Vi anbefaler, at du læser dem grundigt igennem, inden du foretager en bestilling.

1. Generelle Oplysninger

Irvold IT & Kommunikation Aps
Adresse: Dybsø Fjordbanke 21, 4750 Lundby
CVR-nummer: DK30695445
Email: info@irvold.dk
Telefonnummer: 70 222 912 (Ikke til SMS)

2. Bestilling

Når du afgiver en bestilling på vores hjemmeside, vil du modtage en automatisk ordrebekræftelse via e-mail. Denne e-mail bekræfter, at vi har modtaget din bestilling, men det betyder ikke, at din bestilling er blevet accepteret. Vi forbeholder os retten til at annullere bestillingen, hvis der opstår problemer, såsom lagerudtømning eller prisfejl.

3. Priser

Alle priser er angivet i Danske kroner og inkluderer moms. Eventuelle ekstra omkostninger, såsom leveringsgebyrer, vil blive oplyst, inden du gennemfører dit køb.

4. Betaling

Vi accepterer følgende betalingsmetoder:

5. Levering

Vi tilbyder levering til Danmark. Leveringstiden er normalt 1-3 arbejdsdage, afhængig af din placering. Fragtomkostningerne vil blive oplyst ved kassen, inden du gennemfører din bestilling.

6. Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret fra den dag, du modtager dine varer. Hvis du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret, skal du kontakte os via e-mail eller telefon og returnere varerne i original emballage og stand. Returneringsomkostningerne afholdes af kunden.

7. Reklamationsret

Du har 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven. Dette betyder, at du kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen skal være berettiget, og manglen må ikke være opstået som følge af fejlagtig brug af produktet.

8. Persondatapolitik

For at kunne handle hos os skal du oplyse visse personoplysninger, som navn, adresse, e-mail, og telefonnummer. Vi behandler dine personoplysninger fortroligt og videregiver dem ikke til tredjepart uden din tilladelse, medmindre det er nødvendigt for at gennemføre din bestilling.

9. Ændringer

Vi forbeholder os retten til at ændre disse salgs- og leveringsbetingelser når som helst. Enhver ændring vil blive offentliggjort på vores hjemmeside, og bestillinger vil være underlagt de betingelser, der er gældende på tidspunktet for bestillingen.

10. Kontakt

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på info@irvold.dk eller 70 222 912.